STABLO SA DINARE

  Poštovani!

  U nastavku ove stranice je slika porodičnog stabla KNEŽEVIĆA. Ili, bolje rečeno, dijela porodičnog stabla. Slika i sama kaže zašto, nedostaju joj mnoge grane. Ono, što sam ja znao, ja sam ucrtao! Očekujem da mi se moja rodbina javi (nekad se govorilo "sve do devetog koljena" !!) i da mi pomogne da se stablo upotpuni. Nadam se da će i vama, kao što je to i meni bilo, biti zadovoljstvo, da otkrijete tko vam je to još rodbina, a da to i nismo znali. Brzina kojom danas živimo, često nam ni ne dozvoljava da pomislimo na tako "sporedne" stvari, kao što je to, tko nam je rodbina, tko su nam preci?!

  Slika je amaterski rad i vjerojatno sadrži brojne manjkavosti. One nisu namjerne već su posljedica niza ograničavajućih faktora. Prvo, nedostatak prostora. Za sliku svih grana koje polaze od p.Marka Kneževića (dalje ja neznam niti sam imao priliku da saznam) trebalo bi zaista mnogo prostora. Ali se nadam, uz vašu pomoć, da će se grane iscrtati i kompletirati. Isto tako se nadam, da stablo niko neće završiti, jer će se grane stalno rađati i stablo razvijati. Sretno mu bilo!

  Nadam se da ćete se lako snaći na stablu, uvećavajući sliku da bi imena bila čitljiva, ili pomjerajući je u raznim pravcima da bi izabrali dio koji vas više zanima. Ugodno vam bilo, javite se. Adresa je: stablosadinare@gmail.com